Programme of SS 638: 2018 and SS 650: 2019 Parts 1 & 2 Seminar Launch

Date: 27 September 2019 (Friday)

Time: 2.00 to 5.00 pm

Venue: Stephen Riady Auditorium @ NTUC

	venue: Stephen Klady Auditorium @ NTOC
Time	Event
1.00 pm	Registration and Sales of SS 638: 2018 and SS 650: 2019 Parts 1 & 2
2.00 pm	Welcome Address and Overview of the Singapore Standardisation Programme (10 mins)
	Er. Peter Leong
	Chairman, Electrical & Electronic Standards Committee
	Managing Director, SP Training and Consultancy Company
	Principal, Singapore Institute of Power and Gas
2.10 pm	Regulatory Framework and Overview of SS 650 : 2019 Parts 1 & 2 (15 mins)
	Er. Tan Hak Khoon
	Chairman, Technical Committee on Power System and Utilisation
	Co-Convenor, Working Group on Electrical Installations
	Principal Specialist, Inspectorate Department, Industry Regulation Division, Energy Market Authority
2.25 pm	Overview of SS 638 : 2018 (20 mins)
	Er. Peter Toi
	Co-Convenor, Working Group on Electrical Installations
	Board Member, Beca Carter Hollings & Ferener (S.E. Asia) Pte Ltd
2.45 pm	Key Changes in SS 638 : 2018 – Part 4: Protection for Safety (20 mins)
	Er. Lim Say Leong
	Chairman, Technical Committee on Electrical & Electronic Products
	Member, Working Group on Electrical Installations Technical Director, Sunlight Electrical Pte Ltd
3.05 pm	Key Changes in SS 638 : 2018 – Part 5: Selection and Erection of Equipment (20 mins)
	Er. Tan Chong Poh
	Dy Chairman, Technical Committee on Power System & Utilisation
	Senior Principal Engineer, Electrical Installation Section, SP Group
3.25 pm	Tea Break, Networking and Visiting Exhibition Booths (30 mins)
3.55 pm	Key Changes in SS 638 : 2018 – Part 7: Special Installations or Locations Particular Requirements (30 mins)
	Er. Chan Chee Hin
	Member, Working Group on Electrical Installations
	Senior Advisor, School of Engineering, Ngee Ann Polytechnic

4.25 pm	Panel Discussion (35 mins)
	Moderator: Er. Peter Leong Chairman, Electrical & Electronic Standards Committee
5.00 pm	End of Seminar